Кількість
|
Вартість
|
||
|
Палета Iberpeni виготовляється зі свинячої лопатки та морської солі. Дозрівають окороки більше 8 місяців. Для даного виробництва спеціально вирощують свиней породи Дюрок на волі, яких годують переважно кормом зернового походження.
Вражаюча якість та смак. Хамон має насичений, глибокий смак з легкими солоними нотками. Він є надзвичайно ніжним і, при правильній тонкій нарізці, розташовується між пальцями. В’ялене м’ясо чудово доповнюється різноманітні види сирів, такі як манчего, гауда або інші м'які або тверді сорти. Ідеально смакує з фруктами: диня, груша, персик, яблуко, шарон. Смакуйте делікатес з вином чи пивом.
Рекомендації:
Зберігати при температурі від 5 до 22 градусів у прохолодному та сухому місці. Хамон бажано повісити або помістити на хамонеро, подалі від сильних запахів. Рекомендується нарізати тільки те, що буде спожито в даний момент. Місце зрізу покривати шматком попередньо зрізаного жиру.