Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оливкова олія Monini Classico Extra Vergine (Моніні Класик) 1000ml. —чудове і натуральне масло першого холодного віджиму з ніжним смаком і унікальним ароматом свіжих оливок, виготовлення якого є результатом багаторічного досвіду у виборі масла.
Monini Classico Extra Vergine-Оливкова олія Монини Класіко Екстра Вірджин ((Monini Classico Extra Vergine) - це високоякісний продукт, виготовлений за класичним італійським рецептом.
Оливкова олія Monini Classico Extra Vergine виготовляється методом холодного першого віджиму (при виготовленні олії таким методом зберігаються всі корисні речовини і вітаміни, що безумовно дуже важливо).
Оливкова олія Монини Класіко Екстра Вірджин має дуже збалансований, гармонійний смак і багатогранний аромат, завдяки чому оливкова олія Monini вважається номером один в Італії. Ідеально підходить для приготування холодних і гарячих страв, соусів і маринадів. В оливковій олії Monini Classico використовуються тільки високоякісні оливки, які не обробляються хическими речовинами і піддаються ретельному відбору. При виготовленні оливкової олії використовується традиційна рецептура. Оливкова олія Monini Classico Extra Vergine ідеально підходить для салатів. Кислота данної оливкової олії близько 0,4% (допустима норма не більше 1%).
Можлива поява невеликого осаду, що, як правило, свідчить про натуральність оливкової олії. Якісне оливкове не тільки посилює смакові якості приготовленої страви, але й позитивно впливає на людський організм і здоров'я. Вживання оливкової олії сприяє виведенню шкідливого холестирину з організму, полегшує роботу кишечника та печінки, запобігає утворенню каменів у нирках, містить велику кількість необхідних антиоксидантів, а також вітаміни А та Е. Завдяки рослинним жирам, що входять до складу, оливкова олія корисно вживати дітям молодшого для забезпечення збалансованого зростання та усунення речовин, необхідних для зростання. Ідеально підходить для приготування салатів, маринадів та додавання в готові страви з м'яса та риби для насичення та надання аромату та смаку.