Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рис "басматі" вирощується біля підніжжя Гімалаїв на півночі Індії і районах Пакистану, що межують з нею. Цей сорт по праву визнається в усьому світі королем рису. Басматі має приємний аромат і вишуканим смаком. Його зерна довше і тонше звичайного довгого рису, а при варінні вони ще більше подовжуються, залишаючись майже незмінними в ширину. Рис "басматі" придатний для практично будь-якої страви східної кухні і просто чудовий у пловах і гарнірах. Для цього сорту рису найбільш підходить метод варіння "під кришкою" або "на пару". Це довгозерністій рис, Який володіє тонким ароматом и Вишуканий Смак. Цей сорт вірощується без ГМО та хімікатів, біля підніжжя гір Гімалаїв, что обумовлюється особливо грунтово кліматичних умов.
Середня довжина рису до готування 7,4 мм
Середня довжина рису после готування 18,5-22,2 мм