Кількість
|
Вартість
|
||
|
Карамелізований соус-крем на основі бальзамічного оцту (70 %) — це практично те саме, що й бальзаміко, за винятком того, що крем є набагато тягучішим і густішим продуктом. Маючи неповторний аромат і смак, бальзамічний крем може бути використаний як заправка, так і прикраси для багатьох м'ясних, рибних або овочевих страв.Склад і забарвлення бальзамічного крему може істотно відрізнятися — білий, рожевий, темний, а також із додаванням інжиру, ягід або натурального меду. У традиційній італійській кухні бальзамічний крем, як і бальзамічний оцет, займає особливе місце. Навіть зовсім невелика його кількість надає стравам неповторність і пікантність. Для салатів італійці люблять готувати дуже смачну та ніжну заправку із суміші бальзамічного крему й оливкової олії. Така заправка, до речі, чудово поєднується і зі звичайним свіжим хлібом. Чудово поєднується бальзамічний крем і сир, використовуваний під час приготування різних салатів. Крім того, нерідко цей продукт додають і до свіжих фруктово-ягідних салатів.
Країна виробника: Італія.